top of page

Gold Nugget Blogs Group

Public·15 members

Adolf Agafonov
Adolf Agafonov

Potrebujeme Tvoju Pomoc! ... [2021]

Minulý rok sme sa ako partia nadšencov rozhodli vyplniť park tým najlepším, čo Sereď a okolie skrávajú. Umelcov, talenty, inovatívne myšlienky a silu spájania sa. Takto na kolene (a nebolo to pri Váhu) vzniklo podujatie Vata fest. S tvojou pomocou prichádza jeho druhý ročník.

Potrebujeme tvoju pomoc! ...

Download: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Fblltly.com%2F2udwFl&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw2lmSfILaoMGzZWr4S_Gu9S

Na úplný začiatok života labelu sme si pripravili voňavý a ťažký dvojvinyl od slovenského hudobníka, performera, urbanistu, slamera, nekonečného putovateľa Samča, brata dážďoviek. Na jeho uvedenie na svet potrebujeme tvoju pomoc.

Sú však aj takí, ktorí sa ocitli v ťažkej situácii a nemajú nikoho, kto by ich vypočul. Pre tých je tu Linka dôvery Nezábudka. 24-hodinová, anonymná, bezplatná telefonická linka, ktorú sa nám spoločne podarilo obnoviť. Aby však mohla fungovať aj naďalej, potrebujeme tvoju pomoc.

Služba Kurz prvej pomoci je povinná, aby sme ťa mohli prihlásiť na záverečnú skúšku. Zákonná podmienka prihlásenia na záverečnú skúšku predstavuje doslovne úspešné absolvovanie kurzu prvej pomoci.

Pri zakúpení tejto služby získaš od nás špeciálny kurz prvej pomoci, ktorého cieľom je záchrana ľudského života napríklad pri vážnej dopravnej nehode. Počas tohto kurzu ťa naučíme ako správne postupovať pri rôznych zdravotných komplikáciách a zraneniach.

Kurz prvej pomoci trvá cca 8 hod, je realizovaný v priestoroch našej autoškoly a určite ti odporúčame zakúpiť si ho, (teda pokiaľ ho už nemá v cene vodičský kurz) pretože je realizovaný priamo v našich priestoroch a za výhodnú cenu.

Pri tejto príležitosti si Sajfa v spolupráci s Fun rádiom dovoľuje slávnostne vyhlásiť už oficiálne 2. ročník veľkolepej ankety slovenské slovo roka 2020. Celý týždeň starostlivo zbierali vaše tipy. Prišlo nám naozaj neuveriteľné množstvo adeptov. Z nich sme zostavili najužšiu, 5-miestnu nomináciu slov, ktoré tento rok v našej krásnej malebnej krajine i vo svete rezonovali najviac! A keďže nič neovplyvnilo ľudstvo tak veľmi ako koronavírus, zrejme už tušíš, ktorej témy sa nominácie najviac dotýkajú. Teraz však potrebujeme tvoju pomoc!

Ježiš, požehnaj nás dnes odpočinkom a dobrým spánkom. Odpusť nám činy, ktorými sme ťa dnes nectili. Ďakujeme ti za to, že nás tak veľmi miluješ a že nás poznáš skrz-naskrz. Každý deň potrebujeme tvoju pomoc a ďakujeme ti, že nám dávaš silu a učíš nás, že s tebou sú aj ťažké veci možné. Požehnaj našu rodinu a náš domov a ochraňuj nás počas noci. Nech nás strážia a ochraňujú tvoji anjeli tak, ako si nám zasľúbil.

Otče, ledva k tebe pozdvihujem svoje oči. Je to moje volanie o pomoc, na viac sa nezmôžem. Prosím, dotkni sa ma dnes svojou milosťou. Pomôž mi vidieť, že si v tejto situácii prítomný a že si so mnou. Pripomínaj mi, že teba neprekvapili udalosti dnešného dňa. Odpusť mi môj strach z tohto dňa.

Nebeský Otec, môj deň sa chýli ku koncu a ja som pripravená ísť spať. Ešte predtým ti však musím poďakovať za tvoju vernosť. Každý deň je dobrý, aj keď veci nejdú podľa môjho plánu a aj keď sa mi zdá, že svet je len zmätok, pretože ty máš všetko pod kontrolou.

Drahý Pane, prosím, pomôž mi dôverovať ti a zmocni ma skrze svojho Ducha, aby som zvládla svoje emócie a nemohli ma ovládať. Chcem sa prestať strachovať kvôli tomu, čo sa môže stať, a sústrediť sa na to, čo sa už udialo, tak, že si budem spomínať na tvoju vernosť v mojom živote a chváliť ťa za ňu. V menej Ježiš, amen. Renee Swoop

Pane, túžim po chvíľach na začiatku mojej viery, keď som cítila tvoju blízkosť, radosť, energiu a nadšenie zo života. Vyznávam, že každodenná rutina uhasila moju vášeň pre teba. Vyznávam, že dovoľujem starostiam tohto sveta udusiť radosť z evanjelia. Pane, obráť moje srdce naspäť k tebe. Upriam na seba moje oči, upriam na seba moje srdce. Pomôž mi obnoviť moju vieru i život, začnime už dnes. Obnov moje srdce, obnov môj život pre teba a tvoje cesty. Pomôž mi vidieť každodennú rutinu života ako momenty, keď sa môžem v milosti podriadiť tvojej vôli. Ďakujem ti, že si každý deň Pánom môjho života. V mene Ježiš, amen. Jennifer Waddle

Ďakujeme, že si nás stvoril ako výnimočných ľudí, presne takých, akých si nás chcel. Ďakujeme, že nás počas celého dňa chrániš. Odpusť nám naše zlyhania. Ďakujeme, že nás miluješ aj vtedy, keď ťa nepočúvame alebo sa snažíme robiť veci vlastným spôsobom. Pomôž nám vždy si zvoliť tvoju cestu, Bože, pretože je to tá najlepšia. Modlíme sa za všetkých, ktorí ťa nepoznajú, aby mohli tiež porozumieť tvojej láske.

Drahý Bože, ďakujeme ti za tvoju úžasnú lásku a požehnanie v našich životoch. Ďakujeme ti za to, že tvoja láskavosť nemá konca, ale trvá po celý náš život. Odpusť nám, že občas zabúdame, že nás dôverne a dokonale poznáš, vieš, čo nám robí starosti a prikrývaš nás ako štít. Modlíme sa, aby si nás viedol a mohli sme kráčať v plnosti tvojho požehnania a dobroty. Rozjasni svoju tvár nad nami. Modlíme sa, aby si otvoril tie správne dvere pre naše životy a pre našich milovaných a aby si zatvoril tie nesprávne dvere a chránil nás od tých, od ktorých sa musíme držať ďalej. Upevni dielo našich rúk a pomôž nám splniť všetko, do čoho si nás tieto dni povolal. Modlíme sa, nech je naša cesta zmysluplná a naše kroky pevné skrze tvoju dobrotu a lásku. Daj nám rozumné srdce, aby sme počuli tvoj hlas, a posilni nás svojou láskavosťou a milosťou. V mene Ježiš, amen. Debbie McDaniel

Drahý Otec na nebesiach, ďakujeme ti za tvoju stálosť a nepretržitú prítomnosť v našich životoch. Niekedy ťa cítime po našom boku, no inokedy je ťažké rozpoznať, či tam vôbec si. Život je niekedy natoľko náročný, že naše srdcia ťa kvôli bolesti jednoducho nedokážu cítiť . Niekedy nám vezmeš pocity blízkosti, aby sme ťa hľadali ešte horlivejšie. Dnes sa modlím, Otče, aby som sa nespoliehala na svoje vlastné pocity, ale radšej na lásku, ktorú pre mňa máš. Nech sa spolieham na tvoje Slovo ako na pravdu, ktorá vládne v mojom živote nad mojím vlastným porozumením. Pomôž mi vidieť ťa a veriť v teba, hoci moje pocity mi vravia niečo iné. Si láskavý, si dobrý a si milostivý. Si zároveň všemocný a všeľúbiaci. Naozaj ti záleží na mne a mojich milovaných. Buď so mnou, keď budem žiť týmito pravdami bez ohľadu na moje dnešné okolnosti, Pane, spoločne kráčame vpred. Milujem ťa a za toto všetko sa modlím v úžasnom mene tvojho Syna, amen. Kelly-Jayne McGlynn

1. Uvedom si, že si v Božej prítomnostiAj po úmornom dni Boh utíši tvoju dušu, ak si uvedomíš jeho prítomnosť a vedome do nej vstúpiš. Pamätaj si, že On je s tebou. Pozvi ho, aby ťa obdaril svojou prítomnosťou.

Matka Božia, najľútostivejšia z matiek, pomôž nám a nehľad na množstvo našich hriechov. Ochráň nás a staraj sa o nás, vieš predsa, že veľmi potrebujeme tvoju pomoc. Odovzdávame sa ti. Daj, aby sme neboli zatratení, ale aby sme si ctili a večne milovali tvojho Syna Ježiša Krista a aby sme ho spolu s tebou velebili na veky vekov. Amen.

vzdy ked sa niekto ponosuje na Ukrajincov, ze sa tu roztahuju ma drahych autach a prinasaju sen svoju tradicnu korupciu, tak len poviem: O dvovdo viac pomahat Ukrajincom aby vyhrali nad okupantom a mohli sa vratit domov. vtedy vidno ako fanusik putina strati rec, cuka mu kutik z dilemy pomoct ci nepomoct, to je ta Hamletovksa otazka 041b061a72

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

• Love
    Love
  • Bogdan Seleznev
    Bogdan Seleznev
  • Rodion Eliseev
    Rodion Eliseev
  • Linn Pickert
  • Adolf Agafonov
    Adolf Agafonov
bottom of page